| Print side |

Forside | Info | Idrætter | Tilmelding | Tilmeldingsbarometer | Program | Resultater | Kontakt

Special Olympics Idrætsfestival 2018

 

Danmarks største sportsfest for idrætsudøvere med udviklingshandicap vender tilbage i 2020 i Frederikshavn Kommune!


Special Olympics Idrætsfestival 2018 blev afviklet i Helsingør den sidste weekend i maj med deltagerrekord og dejligt vejr. Arrangørerne siger tak for denne gang og på gensyn i 2020.

Nyheder

Lokale gymnaster var med til at skabe en festlig stemning til afslutningen af Special Olympics Idrætsfestival i Helsingør. Foto: Lars MøllerSøndag blev der sat festligt punktum på tre dages sportsfest i Helsingør. 1.000 idrætsudøvere med udviklingshandicap blev fejret med dans og musik på Kulturhavnen, og alle rejser hjem med medaljer eller præmiebånd i tasken. Frederikshavn overtager værtskabet i 2020.
Peter Larsen fra Frederikshavn FI's håndboldhold var med til at overtage Special Olympics-fanen fra Helsingør. Foto: Lars Møller

Der venter alle deltagere, ledsagere og frivillige en oplevelse for livet, når de kommer til Frederikshavn for at medvirke i Special Olympics Idrætsfestival i 2020. Det lovede Frederikshavn Kommunes borgmester Birgit S. Hansen, da hun søndag eftermiddag fik overdraget værtskabet.

Special Olympics-ilden1.000 idrætsudøvere med udviklingshandicap var samlet på Kulturhavnen i Helsingør til åbningen af Special Olympics Idrætsfestival 2018. Nu rettes fokus mod sportsaktiviteterne, og lørdag og søndag skal der kæmpes om medaljer i 12 idrætter.
"Hele stadiongulvet rocker" snart til den nye stævnesang, der skal fyre gevaldigt op under dansegulvet til Special Olympics Idrætsfestival i Helsingør.
Åbningsceremonien fredag aften afvikles på Kulturhavnen i Helsingør foran Kronborg Slot.Danmarks største sportsbegivenhed for idrætsudøvere med udviklingshandicap bliver skudt i gang fredag aften på Kulturhavnen i Helsingør. Lørdag og søndag skal 1.000 atleter fra 93 danske og nordiske klubber og institutioner kæmpe om medaljer i 12 idrætter og deltage i et målrettet sundhedsprogram.

Søg efter ældre nyheder i Nyhedsarkivet

 

Magasin

 

Facebook


SO Idrætsfestivalens stævnesang


Hvor Svært Kan det Være

Hvor svært kan det være!
 

Sponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Det Faglige Hus

Samarbejdspartnere

Helsingør Kommune

SOIF2018 Box - Lions

SPUC - Klub Liv og Motion

Øvrige sponsorer

ok-logo - web

Nelleman-Fonden

NordeaFonden_Logo

Spar Nord Fonden

Super Brugsen logo

SWEET IMAGE logo

Slagter Baagø - Logo

MissB Logo

Logo Fotoklubben Kronborg

Buy Aid

Sensodyne Logo

Colgate_Logo

Essilor_P_Logo

kontaktlinse institut logo

Forsyning Helsingør