| Print side |

Forside | Info | Idrætter | Tilmelding | Tilmeldingsbarometer | Program | Resultater | Kontakt
 

Tilmelding

Tilmeldingen åbner mandag d. 15. januar 2018 og sker elektronisk senest d. 15. marts ved at klikke på følgende link: Online tilmelding 2018 - Parasport Danmarks medlemsklubber kan logge sig ind via klublogin. Øvrige kan henvende sig til Festivalleder Anette Svejstrup på mail asv@parasport.dk og få tilsendt password. Når tilmeldingen er registreret, kan det ses på Tilmeldingsbarometeret. Der udsendes løbende bekræftelse og faktura.

 

Special Olympics Idrætsfestival er for personer over 16 år med generelle indlæringsvanskeligheder eller udviklingshandicap og er et breddeidrætsarrangement for alle, uanset idrætslig niveau.

 

Man kan enten tilmelde sig den idrætsgren, man dyrker til hverdag, eller en idrætsgren, man ikke normalt dyrker, men har lyst til at prøve. Læs nærmere om deltagerkrav under de enkelte idrætter. Tilmeldingen skal ske gennem en Parasport Danmark-klub, en associeret klub, et bofællesskab eller lignende.

 

Hver udøver kan kun tilmelde sig én idræt, men i nogle idrætter – for eksempel i atletik og svømning – er der mulighed for at tilmelde sig flere discipliner. Bemærk at der i flere idrætter er et max deltagerantal - her sker tilmelding efter 'først-til-mølle'-princippet.

 

Hvis alle navne på feks. foldboldholdet ikke er kendt ved tilmelding er det muligt at tilmelde med 'navn' som Spiller 1, Spiller 2 osv. Dette skal rettes med de faktiske navne snarest muligt og senest 15. marts.

 

Prisen for at deltage i idrætsfestivalen er kr. 600,- pr. person inkl. indkvartering på skoler, stævnebusser, bespisning og festaften. Der reduceres ikke i prisen, hvis man fx ikke benytter skoleindkvartering eller stævnebusserne.

Det er desuden muligt at købe en festival-T-shirt med det flotte Special Olympics-logo for kr. 100,-. Denne skal bestilles ved tilmeldingen.

  

Trænere og ledere, der også ønsker forplejning og overnatning, skal tilmeldes på lige fod med idrætsudøverne.

 

Sponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Det Faglige Hus

Samarbejdspartnere

Helsingør Kommune

SOIF2018 Box - Lions

SPUC - Klub Liv og Motion

Øvrige sponsorer

ok-logo - web

Nelleman-Fonden

NordeaFonden_Logo

Spar Nord Fonden

Super Brugsen logo

SWEET IMAGE logo

Slagter Baagø - Logo

MissB Logo

Logo Fotoklubben Kronborg

Buy Aid

Sensodyne Logo

Colgate_Logo

Essilor_P_Logo

kontaktlinse institut logo

Forsyning Helsingør