| Print side |

Forside | Info | Idrætter | Tilmelding | Tilmeldingsbarometer | Program | Resultater | Kontakt
 

Værtskommune

Special Olympic, Parasport og Helsingør Kommune
Helsingør Kommune har været fast deltager på Special Olympic Idrætsfestival siden 2008 i Vejle, og vi er glade for at kunne byde velkommen til kommunen som værter i 2018. Kommunens SpecialPædagogisk UdviklingsCenter (SPUC) og andre involverede på tværs af kommunens centre har en god tradition for samarbejde med en lang række almenidrætsklubber, der tilbyder idrætsaktiviteter for borgere med udviklingshæmning.
 
Til Special Olympics Idrætsfestivallen har vi aktuelt indgået samarbejdsaftaler med i alt 9 idrætsforeninger – Helsingør Golf Club, Helsingør Badminton Klub, Helsingør Handicap Svømning, Helsingør Floorball Team, Snekkersten IF Fodbold, Helsingør Håndbold, Helsingør IF Atletik, Helsingør Gymnastik Forening. og Stenbjerggaard Rideskole.
 
Helsingør Kommunes værtsskab for Special Olympics Idrætsfestival 2018 skal være løftestang for yderligere inddragelse af de almene idrætsforeninger, specialskoler og -klasser, være- og bosteder for fysisk og psykisk handicappede samt forældregrupper, med fokus på at sikre gode idrætstilbud for mennesker med særlige behov. Der er således allerede nu skabt gode relationer til triatlonklubben TriNord og Helsingør Bordtennis Klub. Hovedformålet er, at handicapidrætten i Helsingør Kommune skal have de samme muligheder og gode vilkår som den øvrige idræt.

I Helsingør Kommune glæder vi os meget til at skulle byde de mange deltagere velkommen til byen næste forår, og vi er taknemmelige for den tillid, som Parasport Danmark har vist os ved at tildele os værtsskabet for Special Olympics Idrætsfestival 2018.
 
Om Helsingør Kommune
9 ud af 10 borgere i Helsingør Kommune bor under 2 km fra kysten. Havet er så tæt på, at de fleste til enhver tid kan gå eller cykle ned til stranden og slå smut eller bare lade sig fordybe i tanker. Lidt inde i landet gør skovene det muligt for hele familien at leve et aktivt liv med løb eller en tur på en af mountainbikeruterne – eller blot slappe af med en picnic-kurv ved en af de mange søer i Teglstrup Hegn eller Gurre Sø, der til næste år officielt bliver en del af Danmarks andenstørste nationalpark, Nationalpark Kongernes Nordsjælland.
 
Vi har en vision om at blive Nordsjællands mest attraktive kommune at bo i. Derfor arbejder vi blandt andet målrettet med kultur, sport og fritid for alle borgere i alle aldre. Internationalt tiltrækker vi f.eks. store begivenheder som KMD IRONMAN 70.3 EUROPEAN CHAMPIONSHIP og Index: Design Awards og arrangerer selv gadeteater, det elektroniske Click Festival og Hamlet-skuespil i verdensklasse. På landsplan arrangerer vi Kronborg Cup fodboldstævne for 6.000 deltagere - og så er vi Team Danmark Kommune for dem, der lige vil hæve det et niveau højere.
 
Når I besøger kommunen, så besøg vores hjemmeside Oplev Helsingør, hvor I altid kan finde oplevelser og arrangementer til lands og til vands. Hvis I kunne lide jeres besøg, så læs mere på www.flyttilhelsingør.dk og find ud af om det er her, I skal bo.
 
Velkommen!
 

Sponsorer

Jysk - Logo
Elsass - Logo
Pressalit - Logo

Det Faglige Hus

Samarbejdspartnere

Helsingør Kommune

SOIF2018 Box - Lions

SPUC - Klub Liv og Motion

Øvrige sponsorer

ok-logo - web

Nelleman-Fonden

NordeaFonden_Logo

Spar Nord Fonden

Super Brugsen logo

SWEET IMAGE logo

Slagter Baagø - Logo

MissB Logo

Logo Fotoklubben Kronborg

Buy Aid

Sensodyne Logo

Colgate_Logo

Essilor_P_Logo

kontaktlinse institut logo

Forsyning Helsingør