soif2020_hvid_rgb.png

Ridning

Ridning på festivalen
På idrætsfestivalen afholdes et ridestævne, hvor du kan ride mod andre på netop dit niveau. Du behøver ikke at have redet stævne før, dog skal du have redet mindst én gang om ugen i min. ½ år. Alle rider på heste, der bliver stillet til rådighed af Kolding Rideklub.

Der er mulighed for deltagelse i ridning på flere niveauer – fra ryttere, der rider skridtprogrammer (evt. med trækker) til ryttere, der behersker skridt/trav/galop. Vi glæder os til se både ”gamle” og nye ryttere ved idrætsfestivalen.

Man kan tilmelde sig dressur og/eller working trail (agility til hest).

Der rides på 3 niveauer:
- Grad A = Skridt, trav og galop
- Grad B = Skridt og trav
- Grad C = Skridt

Hvem kan deltage?
Ryttere, der har redet mindst én gang om ugen i min. ½ år.

Alle ryttere skal sammen med deres rideinstruktør udfylde en ”rytterprofil” ifm. tilmelding. Dette er et skema, hvor alle vigtige informationer om rytteren anføres, såsom højde, vægt, ridefærdigheder m.m.

Hvis der er spørgsmål til tilmeldingen eller udfyldelse af rytterprofilskema kontakt venligst Mette Gammelby - tlf. 4015 5489.

Regelsættet kan hentes her.

Samarbejdsforening og lokalitet på festivalen
Ridning afvikles i samarbejde med Kolding Rideklub.

Rideklubben råder over tre ridehaller - en 20x40 og to 20x60. Desuden har rideklubben fire udendørs dressurbaner og to udendørs springbaner. Der er cafeteria og tilskuerfaciliteter.

Kolding Rideklub, Bramdrupskovvej 40A, 6000 Kolding.

Vi glæder os til at byde alle velkommen og ser frem til en fantastisk weekend.

Yderligere information om ridning på SOIF
Mette Gammelby
Mail: mga@parasport.dk