soif2020_hvid_rgb.png

Håndbold

Gode holdkammerater, sved på panden og håndbold, som man ser det på tv. Er det noget for jer, så meld jer til håndbold! Der er garanti for gang i den, god stemning og jævnbyrdige kampe, når Sydbank Arena lægger gulv til flotte mål og gode redninger.

Håndbold

Håndbold på festivalen
Håndbold vil blive spillet efter gældende håndboldregler. Der kan tilmeldes mixhold bestående af max. 12 spillere.
Der forventes opdeling i A/B-række og C-række, og der skal angives forventet niveau ved tilmelding. Der vil blive spillet med str. 1,5 bold i C-rækken.
Turneringskampenes spilletid: 2 x 8 minutter med uret kørende i 2 minutters pause.

Der spilles håndbold på mixhold.

Hvem kan deltage?
Der kan max. deltage 24 hold. Tilmelding sker efter ”først til mølle”-princippet. Som udgangspunkt kan en klub kun deltage med et hold. Tilmelder klubben mere end et hold, bliver disse hold sat på venteliste og får plads i turneringen, hvis der er ledige pladser, igen efter "først til mølle"-princippet.

Hvis der er nok enkelttilmeldinger, vil disse spillere blive samlet på eget hold, ellers bliver de fordelt på de øvrige tilmeldte hold.

Der spilles efter Dansk Håndbold Forbunds gældende regler med enkelte foranstaltninger, så alle kan være med.

Samarbejdsforening og lokalitet på festivalen
Håndbold afvikles i samarbejde med Kolding IF Håndbold.
Sydbank Arena, Ambolten 2-6, 6000 Kolding.

Yderligere information om håndbold på SOIF
Andreas Kronborg
Mail: andreaskronborg@gmail.com

Tilmeldte foreninger/institutioner i håndbold