soif2020_hvid_rgb.png

Håndbold

Gode holdkammerater, sved på panden og håndbold, som man ser det på tv. Er det noget for jer, så meld jer til håndbold! Der er garanti for gang i den, god stemning og jævnbyrdige kampe, flotte mål og gode redninger.

Håndbold

Håndbold på festivalen
Håndbold vil blive spillet efter gældende håndboldregler. Der kan tilmeldes mixhold bestående af max. 12 spillere.

Der forventes opdeling i A/B række og C række, og der skal angives forventet niveau ved tilmelding.

Der vil blive spillet med str. 1,5 bold i C rækken.

Der spilles håndbold på mixhold.

Hvem kan deltage
Der kan max. deltage 19 hold, Tilmelding sker efter ”først til mølle”-princippet.

Som udgangspunkt kan en klub kun deltage med 1 hold. Tilmelder klubben mere end et hold, bliver disse hold sat på venteliste og får plads i turneringen, hvis der er ledige pladser, igen efter "først til mølle"-princippet.

Der spilles efter Dansk Håndbold Forbunds gældende regler med enkelte foranstaltninger, så alle kan være med.