soif2020_hvid_rgb.png

Golf

Golf er en friluftssport, der giver mulighed for at opleve det danske vejr, naturen og mange dyrearter, alt imens man får motion og en masse udfordringer.

Golf

Golf på festivalen
Ved festivalen er der aktiviteter for både øvede golfspillere (dem med DGU-kort) og for letøvede og nybegyndere.

De øvede spiller en Unified-turnering (makker-turnering) over 18 huller lørdag og en individuel match over 9 huller søndag. Til Unified-turneringen kan man enten medbringe egen partner (makker, som også skal tilmeldes) eller få tildelt en partner.

For de letøvede og nybegynderne vil der være instruktion med klubbens trænere, øvelser og konkurrencer om lørdagen, samt en lille afslutningsmatch på klubbens par 3-bane om søndagen.

Øvede:
- 18 hullers Unified-turnering (lørdag)
- 9 hullers individuel match (søndag)

Letøvede og nybegyndere:
- Instruktion, øvelser og konkurrencer (lørdag)
- Par 3-bane match (søndag)

Hvem kan deltage?
Deltagere i Unified-turneringen over 18 huller og den individuelle match over 9 huller skal have DGU-kort eller en tilsvarende udenlandsk licens og et registreret golfhandicap.
Instruktion, øvelser, konkurrencer og par 3-banematch er for alle interesserede uanset færdigheder.

Der spilles i henhold til DGU's og R&A's regelsæt. Se reglerne her.