soif2020_hvid_rgb.png

Golf

Golf er en friluftssport, der giver mulighed for at opleve det danske vejr, naturen og mange dyrearter, alt imens man får motion og en masse udfordringer.

Golf

Golf på festivalen
I 2022 skal der spilles på en af landets mange dejlige golfbaner, nemlig banerne ved Birkemose Golf Club. Ved årets festival vil der være aktiviteter for både øvede golfspillere (dem med DGU-kort) og for letøvede og nybegyndere.

De øvede skal spille en Unified-turnering (makker-turnering) over 18 huller lørdag og en individuel match over 9 huller søndag. Til Unified-turneringen kan man enten medbringe egen partner (makker, som også skal tilmeldes) eller få tildelt en partner fra Birkemose Golf Club.

For de letøvede og nybegynderne vil der være instruktion med klubbens trænere, øvelser og konkurrencer om lørdagen, samt en lille afslutningsmatch på klubbens par 3-bane om søndagen. For letøvede og nybegyndere vil der være mulighed for at låne udstyr samt træningsbolde som en del af deltagergebyret.

Øvede:
- 18 hullers Unified-turnering (lørdag)
- 9 hullers individuel match (søndag)

Letøvede og nybegyndere:
- Instruktion, øvelser og konkurrencer (lørdag)
- Par 3-bane match (søndag)

Hvem kan deltage?
Deltagere i Unified-turneringen over 18 huller og den individuelle match over 9 huller skal have DGU-kort eller en tilsvarende udenlandsk licens og et registreret golfhandicap.
Instruktion, øvelser, konkurrencer og par 3-banematch er for alle interesserede uanset færdigheder.

Der spilles i henhold til DGU's og R&A's regelsæt. Se reglerne her.

Samarbejdsforening og lokalitet på festivalen
Golf afvikles i samarbejde med Birkemose Golf Club.
Birkemose Golf Club ligger ca. 6 km. nordøst for Kolding, tæt på E45. Klubben tilbyder en 18 hullers bane (par 70) i kuperet terræn med en fantastisk udsigt. Desuden har klubben en 9 hullers pay and play-bane, hvor alle er velkommen.
Birkemose Golf Club, Nr. Stenderupvej 12, 6000 Kolding.

Yderligere information om golf på SOIF
Lone Møller
Mail: hovgaard13@gmail.com

Tilmeldte foreninger/institutioner i golf