soif2020_hvid_rgb.png

Gymnastik

Gymnastik er en idræt for alle – og det er sjovt!

Gymnastik

Gymnastik på festivalen
1.
Der tilbydes gymnastik for hold.
Vi skal blandt andet lave fælles opvarmning, små serier, trampolinspring, redskabsbane, workshops med blandt andet yoga, zumba og gymnastik med rekvisitter. Deltager I på hold, kan I deltage i en opvisning, hvor I viser en serie af ca. 5 minutters varighed. Der er plads til alle, uanset om du har dyrket gymnastik i mange år eller er nybegynder.

2.
Der tilbydes Special Olympics rytmisk gymnastik for øvede individuelle deltagere. Der vil være divisionering og konkurrence samme dag. Du kan godt deltage både som gymnast på et hold og som individuel gymnast i Special Olympics rytmisk gymnastik. I Special Olympics rytmisk gymnastik kan man stille op i sjippetov og/eller vimpel på niveau C og 1, og derudover vil der også være mulighed at vise øvelser med bold og tøndebånd samt gruppeøvelser. Deltager du i Special Olympics rytmisk gymnastik skal du selv medbringe rekvisitter efter gældende regler. 

Discipliner
Gymnastik for hold (opvisning og workshops).
Special Olympics rytmisk gymnastik med sjippetov og/eller vimpel på niveau C og 1. Man kan kun stille op på et niveau. Konkurrencen foregår på et gulv, der måler 20x20 meter.

Hvem kan deltage?
Gymnastik er for alle, uanset om du har dyrket gymnastik i mange år eller er nybegynder. Stiller du op i Special Olympics rytmisk gymnastik skal du have trænet i ca. 4 måneder op til festivalen.

Regler
Rhythmic Gymnastics (specialolympics.org)