SOI_Logo_horisontal_rød.png

Håndbold

Gode holdkammerater, sved på panden og håndbold, som man ser det på tv. Er det noget for jer, så meld jer til håndbold! Der er garanti for gang i den, god stemning og jævnbyrdige kampe, når Arena Nord lægger gulv til flotte mål og gode redninger.

Håndbold

Håndbold på festivalen
Håndbold vil blive spillet efter gældende håndboldregler. Der kan tilmeldes mixhold bestående af max. 12 spillere.

Der forventes opdeling i A/B række og C række, og der skal angives forventet niveau ved tilmelding.

Der vil blive spillet med str. 1,5 bold i C rækken.
Stævnet afvikles som divisioneringsstævne og efterfølgende opdeling i 2 rækker med 1-2 puljer i hver række.

Divisioneringskampenes spilletid: 8 min uden pause
Turneringskampenes spilletid: 2 x 8 min med uret kørende i 2 min pause

Der spilles håndbold på mixhold.

Hvem kan deltage
Der kan max. deltage 19 hold, Tilmelding sker efter ”først til mølle”-princippet.

Som udgangspunkt kan en klub kun deltage med 1 hold. Tilmelder klubben mere end et hold, bliver disse hold sat på venteliste og får plads i turneringen, hvis der er ledige pladser, igen efter "først til mølle"-princippet.

Der spilles efter Dansk Håndbold Forbunds gældende regler med enkelte foranstaltninger, så alle kan være med.

Lokalitet på festivalen
Arena Nord
Harald Nielsens Plads 9
9900  Frederikshavn
Der vil blive spillet i tre haller under hele festivalen.

Håndbold afvikles i samarbejde med FFI Håndbold, - besøg deres hjemmeside her.

Yderligere information om håndbold på SOIF
Per Ehlersen
Mail: ehlersenper7@gmail.com