soif2020_hvid_rgb.png

Værtskommune

Værtskommune

Kære deltager

Vi glæder os rigtig meget til, at Frederikshavn skal være værtsby for Special Olympics Idrætsfestival 2020. For vi elsker at få gæster, og vi er i fuld gang med at involvere byens borgere for at vise værtskab i verdensklasse.

I hjertet af Frederikshavn ligger byens sports- og kulturcenter Arena Nord, som er stævnecentrum. Hele arenaen kommer til at emme af festivalstemning med aktiviteter for både idrætsudøvere og tilskuere. Arenaen kommer til at danne ramme om et brag af en festlig åbningsceremoni med modtagelse af den Olympiske Fakkel, som brænder under hele festivalen. Lørdag aften er der fest for alle, og landsdelens mest populære partyband er allerede hyret ind, så vi satser på, at alle kommer på dansegulvet.

Stort set alle idrætsfaciliteter og overnatningssteder ligger tæt på stævnecentrum, og alle tilmeldte klubber og bosteder får deres egen helt personlige guide, der har som sin fornemste opgave at sørge for, at hver eneste deltager føler sig tryg og velkommen. Alle skal vide, hvad de skal hvornår.

Vi er utroligt stolte over, at vi skal være værter for Special Olympics Idrætsfestival 2020. Vi glæder os til at byde jer alle et varmt velkommen til Frederikshavn 15.-17. maj 2020. Vi håber, at hver eneste deltager tager fra Special Olympics Idrætsfestival 2020 med et positivt indtryk af Frederikshavn og med en oplevelse for livet i rygsækken.

Med venlig hilsen

Birgit S. Hansen
Borgmester