soif2020_hvid_rgb.png

Indkvartering

Alle deltagere indkvarteres i klasselokaler på skoler i Kolding og skal selv medbringe liggeunderlag og sovepose eller lignende. Indkvarteringen finder sted på Vonsild Skole og Brændkjærskolen.  

Vær opmærksom på at normeringen i klasseværelserne er fastlagt ud fra, at deltagerne sover på enkeltmadrasser, så medbringer du en dobbelt- eller 3/4-madras, skal I være to på madrassen.

Hver forening får tildelt et klasseværelse eller flere, hvis I er en stor forening. Det er også muligt, at indkvartering vil ske i gymnastiksale el. lign. Små hold/foreninger kan komme ud for at skulle dele soverum med et andet hold/forening.

OBS! Ved ankomst bedes træner/leder tage fotos af bordopsætningen i klasseværelset. Foto kan bruges søndag, når holdet/foreningen skal forlade klasseværelset og sørge for at forlade det i samme stand og med samme bordopsætning, som da de blev indkvarteret fredag.

Ønsker du ikke at benytte stævnets skoleindkvartering kan du kontakte:
Pulzion (Sportshotel - Pulzion) eller Kolding Vandrerhjem (Danhostel Kolding - God og billig overnatning i Kolding) - Husk at oplyse at I deltager i Special Olympics Idrætsfestival.

Alternativt kan I finde andre overnatningsmuligheder her: Overnatning i Kolding| Se hoteller og campingpladser i Kolding (visitkolding.dk)