SOI_Logo_horisontal_rød.png

Indkvartering

Alle deltagere indkvarteres i klasselokaler på skoler i Frederikshavn.

Alle deltagere skal selv medbringe liggeunderlag og sovepose eller lignende.

OBS! Normeringen i klasseværelserne er fastlagt ud fra, at deltagerne sover på enkeltmadrasser, så medbringer du en dobbelt- eller 3/4-madras, skal I være to på madrassen.

Hvert hold/klub får tildelt et klasseværelse eller flere, hvis I er et stort hold/klub. Det er også muligt, at indkvartering vil ske i gymnastiksale el. lign. Små hold/klubber kan komme ud for at skulle dele soverum med et andet hold/klub.

OBS! Ved ankomst bedes træner/leder tage fotos af bordopsætningen i klasseværelset. Foto kan bruges søndag, når holdet/klubben skal forlade klasseværelset og sørge for at forlade det i samme stand og med samme bordopsætning, som da de blev indkvarteret fredag.

Skolerne er aflåst lørdag i tidsrummet kl. 10.00 - 15.00. Adgang kan i særlige tilfælde fås ved henvendelse til Informationen i Arena Nord eller på stævnetelefonen.

Ønsker du ikke at benytte stævnets skoleindkvartering kan du kontakte Frederikshavn Turistbureau på frx@turisthusnord.dk. Husk at oplyse at I deltager i Special Olympics Idrætsfestival.