SOI_Logo_horisontal_rød.png

Svømning

Svømning på festivalen
Svømningen afvikles så vidt muligt efter Special Olympics regler, så her kan alle være med. Man inddeles i heat efter, hvor hurtigt man svømmer. Det betyder, at både nye og mindre mobile svømmere har en chance for at vinde en medalje.

- Du kan deltage i 6 individuelle løb + 1 holdkap.
- Svømmerne placeres i heat efter køn og evt. tilmeldingstid.
- Svømmerne placeres i finaleheat efter de opnåede tider i de indledende løb.
- Der uddeles medaljer/bånd efter hvert finaleheat.

Tidsdifferencer på mere end 15% mellem svømmerens tid i indledende heat og finaleheat betyder diskvalifikation. Det sker for at sikre en fair afvikling af konkurrencen.

Distancerne 25m, 100m, 200m og 400m samt holdkap afvikles lørdag, mens distancerne 50m afvikles søndag formiddag.

Der afholdes konkurrencer i
- 25m fri
- 50m fri
- 100m fri
- 200m fri
- 400m fri
- 50m bryst
- 100m bryst
- 200m bryst
- 25m ryg
- 50m ryg
- 100m ryg
- 200m ryg
- 50m butterfly
- 10m butterfly
- 100m individuel medley
- 200 m individuel medley
- 4x50m fri (holdkap)
- 4x50m medley (holdkap)

Det er muligt at deltage i seks individuelle discipliner og én holdkap.

Hvem kan deltage
Åben for alle svømmere med et udviklingshandicap. Man behøver ikke at have erfaring med konkurrence-svømning, men man skal kunne svømme 25 meter.

Regelsættet kan hentes her.

Lokalitet på festivalen
Frederikshavn Svømmehal
Parallelvej 8
9900  Frederikshavn

Frederikshavn svømmehal tilbyder glædeligt rammen om Special Olympics Idrætsfestival i 2020.
Svømmehallen er en enhed under Frederikshavn kommunes Kultur og Fritidsafdeling.

Frederikshavn Svømmehal er løbende blevet moderniseret med børnebassin, babyhjørne, motionsrum, wellness faciliteter etc.. I dagene hvor der afholdes Special Olympics Idrætsfestival vil det være muligt, udover 25 m bassinet, at bruge øve bassinet med varmt vand (ca. 33 grader), de øvrige bassiner vil være lukkede.

I omklædningen er der skabe, der kan låses ved hjælp af en 20 ér - så gør dig selv en tjeneste og tag 20 kroner med.

Frederikshavn Svømmehal glæder sig SÅ meget til, du kommer og svømmer hos os til SOIF 2020.

Svømning afvikles i samarbejde med Frederikshavn Svømmeklub af 2017, - besøg deres hjemmeside her.

Yderligere information om svømning på SOIF
Allan Thorup Svenningsen
Mail: allansvenningsen@webspeed.dk