soif2020_hvid_rgb.png

Værtskommune

Værtskommune

Kære deltager

Vi glæder os rigtig meget til, at Frederikshavn skal være værtsby for Special Olympics Idrætsfestival 2024. For vi elsker at få gæster, og vi er i fuld gang med at involvere byens borgere for at møde vores gæster med verdensklasse værtskab og fællesskaber, der mærkes.

I hjertet af Frederikshavn ligger byens sports- og kulturcenter Arena Nord, som er stævnecentrum. Hele arenaen kommer til at emme af festivalstemning med aktiviteter for både idrætsudøvere og tilskuere. Arenaen kommer til at danne ramme om et brag af en festlig åbningsceremoni med modtagelse af den Olympiske Fakkel, som brænder under hele festivalen. Lørdag aften er der fest for alle, og landsdelens mest populære partyband er allerede hyret ind, så vi satser på, at alle kommer på dansegulvet.

Stort set alle idrætsfaciliteter og overnatningssteder ligger tæt på stævnecentrum, og der er busser, som kører deltagerne ud til idrætsanlæggene.

Vi er utroligt stolte over, at vi skal være værter for Special Olympics Idrætsfestival 2024. Vi glæder os til at byde jer alle et varmt velkommen til Frederikshavn 24.-26. maj 2024.

Vi håber, at hver eneste deltager tager fra festivalen med nye venner og med en oplevelse for livet i rygsækken.